eur:
389.65
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Schwarzenegger mentheti meg Paris Hiltont

Paris Hilton azt állítja, pikkelnek rá a rendőrök, azért állítják meg olyan sokszor. A milliárdos örökösnőnek a jövő hónapban minden bizonnyal börtönbe kell vonulnia, mert engedély nélkül vezetett.

A Hilton szállodalánc örököse arról panaszkodott: azért kerül gyakrabban bajba, mint mások, mert a begerjedt rendőrök direkt vadásznak rá.

Hilton kisasszony teljesen kiborult, és az édesanyjával elköltött vacsorán sírva is fakadt amiatt, hogy a bíróság 45 napos elzárást szabott ki rá, mivel annak ellenére volán mögé ült, hogy januárban ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát.

"Azt hiszem, azért kerülök ennyiszer bajba, mert az vagyok, aki. A rendőrök mindig ezt csinálják: azért meszelnek le, hogy randira hívhassanak" - mondta Paris Hilton.

"Rettentő idegesítő. 'Mi a számod? Eljössz velem vacsorázni?' - kérdezgetik" - tette hozzá a sztár.

"Már van egy csomó névjegykártyám mindenféle rendőröktől" - fakadt ki az örökösnő.

A Harpers Bazaar című magazin legújabb számának címlapján Paris Hilton és barátnője, Nicole Richie - akinek ittas vezetés miatt szintén meggyűlt a baja a rendőrséggel - szerepel.

A két lányról a lapban szerepel egy olyan fotó is, amelyen zebracsíkos ruhákat viselnek: a minta feltűnően emlékeztet a börtöncellák rácsaira. A képen a két sztár rendőröknek öltözött modellek elől menekül. A felvételek még a bírósági döntés előtt készültek.

Paris Hilton szülei most azért küzdenek, hogy lányuk megmeneküljön a börtöntől: azt kérték Arnold Schwarzeneggertől, Kalifornia állam kormányzójától, hogy lépjen fel a büntetés ellen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×