eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Megbililncselték Keanu Reevest, mert elgázolt egy fotóst

Autójával fellökött egy paparazzót Keanu Reeves, ami után a rendőrök megbilincselték a sztárt. A csuklótöréssel kórházba szállított fotós attól félt, hogy meg fog halni. A színész ügyvédje ugyanakkor cáfolta, hogy a balesetet szándékosan okozta volna Reeves, szerinte a fotós állt az autó elé.

A 42 éves filmsztár autójával éppen elhagyta a Los Angeles közelében lévő Los Verdes County golfklub Avenida Tranquila szálláshelyének parkolóját, amikor egy paparazzó lefényképezte.

Keanu Reeves autójával súrolta a fotóst, aki ettől elesett, és mentőt kellett hívni hozzá - mondta Ed Hernandez, a helyi seriffiroda munkatársa. A balesetben a színész nem sérült meg, míg a fotóst csuklótöréssel kórházba szállították.

A rendőrök megbilincselték a sztárt, de később elengedték, míg az, hogy vádat emelnek-e ellene, a héten derül ki.

A fotós, a 27 éves Alison Silva ugyanakkor másképp emlékszik a történtekre. Azt állítja, hogy lefényképezte a színészt, aki elhajtott, de hirtelen visszafordult az úton, és egyenesen nekivezette az autót.
A paparazzót a térdénél ütötte meg a jármű, és a földre zuhant. A fotós szerint a színész ekkor azt mondta: "Istenem, mit tettem?", és segített neki felkelni a földről. Alison Silva hozzátette: attól félt, hogy meg fog halni.

A fotós azt is állította, hogy Keanu Reeves csak azért segített neki, mert egy szemtanú hívta a rendőrséget.

Jay Lavely, a színész ügyvédje cáfolta az állításokat, és közölte: a történtekről inkább a fotós tehet, mint a sztár. Az ügyvéd szerint a paparazzo már a golfklubba érkezésekor követte Reevest, majd amikor a színész beszállt a kocsijába, eléállt.

Keanu Reeves feltételezte, hogy arrébb fog állni, és lassan elindult - tette hozzá Lavely. Elmondta: ha az autó véletlenül érintkezésbe is lépett a fotós testével, biztosan nem volt olyan erős, hogy sérülést okozzon neki, vagy fellökje.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×