eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A Jó barátok sztárja félmeztelenül mocsokban fetreng - képek!

Új sorozatban szerepel Courteney Cox, a Jó barátok egykori sztárja - a színésznő a "Dirt" (Mocsok) című műsorban egy bulvárlap szerkesztőjét alakítja. A sorozat reklámozása végett még abba is beleegyezett, hogy olyan képek készüljenek róla, melyek piszkosan ábrázolják.

Egy bulvárlap szerkesztőjét alakítja legújabb sorozatában Courteney Cox, akit a Jóbarátok (Friends) sztárjaként ismert meg a szélesebb közösség. A 42 éves színésznő a sorozatban a pedáns Monica Gellert alakította.

Ezzel szemben legújabb műsora promóciója érdekében még abba is beleegyezett, hogy olyan képek készüljenek róla, amelyek mocskosan, félmeztelenül ábrázolják.

Ha kíváncsi a fotókra, itt megnézheti őket!

Courteney Cox egyébként egy interjúban azt is elárulta, hogy nagyon elege van a lesifotósokból, ráadásul fogalma sincs: honnan szerzik információikat.

"Nemrég egy partit adtam Jennifer Aniston részére. Nem tudom, ki szivárogtatta ki, de egész nap tele volt minden paparazzival - gyakorlatilag hemzsegtek" - panaszkodott a színésznő, aki elviselhetetlennek nevezte, hogy valahányszor kilép a házából, követik a lesifotósok.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×