eur:
388.33
usd:
360.26
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Továbbra is káosz a Gyömrői úton

Várhatóan csak csütörtökre cserélik ki a keddn eltört csöveket a Gyömrői út és az Újhegyi út kereszteződésében - közölte a Fővárosi Vízművek sajtószóvivője.

Lévai Zsuzsa az InfoRádióban elmondta: a 600 milliméteres ipari és a 150 milliméter átmérőjű ivóvíz-vezetéket a Vízművek szakemberei elzárták.

Hozzátette: a mintegy húsz négyzetméteres gödörben jelentős mennyiségű talajvizet is találtak.

A sajtószóvivő közölte: az úttest aszfaltozása csak a vezetékek javítása után, várhatóan csütörtökön kezdődik és két-három napig tart.

A Gyömrői út egy részét teljes szélességében lezárták, a forgalmat továbbra is elterelik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé a fő szerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×