eur:
384.71
usd:
353.79
bux:
69874.02
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

Kompromittáló fotó az Oscar-jelölt bombázóról

A Bahamákon kapta lencsevégre egy lesifotós Keira Knightley-t, a magyar mozikban is futó Büszkeség és balítélet Oscar-jelölt főszereplőjét. A 21 éves színésznő persze nem egyedül, hanem egyik filmbéli partnerével sütkérezett a fehér homokon.

A fiatal színésznő választásával felrúgta nemcsak a filmes világban jellemző "szerető a filmvásznon, szerető az életben" gyakorlatot, de a

Büszkeség és balítélet történetének forgatókönyvét is.

A trópusokra ugyanis nem a filmbéli választottját, Mr. Darcy-t alakító színésszel, hanem annak ellenlábasával, a negatív főhőst, Mr. Wickham-et játszó Rupert Frienddel érkezett.

Azt, hogy az Oscar-díjkiosztón is vele sétál-e végig majd a vörös szőnyegen, egyelőre nem tudni.

Keira Knightley-t a Büszkeség és balítélet női főszerepéért jelölték Oscar-díjra.

A magyar közönség a fiatal színésznőt olyan filmekben láthatta még, mint az Igazából szerelem, A Karib-tenger kalózai, vagy a Csavard be, mint Beckham.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Izgalmas sztorik a kriptopiacon, a tőzsdéken jó a hangulat

Izgalmas sztorik a kriptopiacon, a tőzsdéken jó a hangulat

Az angol tőzsde mellett az amerikai piacokon sem volt tegnap kereskedés, a magyar tőzsde azonban összességében felülteljesítő volt a nemzetközi átlaghoz képest, a nap végére új történelmi csúcsra emelkedett a BUX index. Gazdasági adatok tekintetében ma az Egyesült Államokban egy fontos ingatlanindexet és egy fogyasztói hangulatindexet publikálnak, ezek lehetnek hatással a hangulatra. Ami az előzetes adatokat illeti, felemás hangulatban indulhat a kereskedés a kontinenstőzsdéin. Izgalmas fejlemények zajlanak a kriptopiacon, mintegy 42 830 bitcoint adott el egy, még 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×