eur:
384.79
usd:
353.81
bux:
69898.64
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

Világsztároktól lopott a szobalány

Hollywoodi sztárok otthonából egyenesen a börtönbe került az a lengyel szobalány, aki több alkalmazóját is meglopta.

Lucyna Turyk-Wawrynowicz, aki olyan sztároknak dolgozott, mint Robert De Niro és Candice Bergen, egy New York-i bíróság előtt elismerte, hogy nem csak a kosztól és portól szabadította meg munkaadói lakását, de számos értékes tárgytól is. Robert De Niro feleségétől például egy pár gyémánt fülbevalót lopott el.

A 35 éves nő a lopás mellett okirat- és személyazonosság-hamisításban is bűnösnek vallotta magát.

A bíróság egytől három évig terjedő börtönbüntetést szabott ki a szobalányra, mert úgy ítélték meg, hogy nem bánta meg tettét.

Címlapról ajánljuk

N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

Valószínűleg komoly harcok zajlanak a háttérben, hogy ki legyen a következő ajatollah, több forgatókönyv is elképzelhető – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, aki arról is beszélt, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül az izraeli miniszterelnök azzal, hogy nem áll elő kész tervvel a gázai konfliktus lehetséges lezárását illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Izgalmas sztorik a kriptopiacon, a tőzsdéken jó a hangulat

Izgalmas sztorik a kriptopiacon, a tőzsdéken jó a hangulat

Az angol tőzsde mellett az amerikai piacokon sem volt tegnap kereskedés, a magyar tőzsde azonban összességében felülteljesítő volt a nemzetközi átlaghoz képest, a nap végére új történelmi csúcsra emelkedett a BUX index. Gazdasági adatok tekintetében ma az Egyesült Államokban egy fontos ingatlanindexet és egy fogyasztói hangulatindexet publikálnak, ezek lehetnek hatással a hangulatra. Ami az előzetes adatokat illeti, felemás hangulatban indulhat a kereskedés a kontinenstőzsdéin. Izgalmas fejlemények zajlanak a kriptopiacon, mintegy 42 830 bitcoint adott el egy, még 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×