eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
fotó: Infostart
Nyitókép: fotó: Infostart

Ma sem vidám dolog a Wizz Airrel repülni, gyűlnek a késések

A délután kettőre kiírt milánói járat 9 órás késésben van, de a 6 óra után induló gépekre is még várakozni kell, akár két órát is. Ráadásul, ahogy az idő halad, egyre komolyabb késéseket írnak ki.

Estére ismét komoly késéseket hozhat össze a Wizz Air Ferihegyen. Délután hat órakor másfél-két órás késésben van több járata is. Az utasok egyelőre türelmesen várakoznak. A kora délutáni milánói járatra 9 órás késést írtak ki, de az is igaz, hogy a fél 6-ra ígért gépnél már elkezdik a beszállítást, ők talán 7 óra körül elindulhatnak.

Az utasok egyébként azt tapasztalják, hogy ahogy telik az idő, egyre nagyobb késést prognosztizálnak a különböző, elsősorban nyaralásra használt járatokra.

Egyébként a kapuknál három Wizz Air gép is várakozik és a személyzet is, (ahogy fotónkon is látszik), itt van Ferihegyen.

fotó: Infostart
fotó: Infostart

Bár az utasokat nem vigasztalja, de az Air France gépek is komoly késésben vannak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben

Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben

Joe Biden regnáló amerikai elnök vasárnap este bejelentette visszalépését a 2024-es amerikai elnökválasztástól. Már Biden utódja is meg lehet, hiszen az elnök Kamala Harris alelnök elnökjelöltségét támogatja. Az eddigi pollok alapján ez azonban nem javítaná jelentősen a demokraták esélyeit Donald Trump republikánus elnökjelölttel szemben, aki úgy fogalmazott, hogy Harrist még könnyebb lesz megvernie, mint Bident.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×