eur:
394.65
usd:
369.54
bux:
65342.31
2024. április 23. kedd Béla
Drónnal készített, több fotóból, számítógépes programmal összeállított panorámaképen a balatonfüredi vitorláskikötő 2022. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Hatalmas területet adnak át az embereknek a Balatonnál

Már kész van a Szivárvány utcai új sportpark Balatonfüreden, szombaton lesz a hivatalos avatóünnepség.

Elkészült a Szivárvány utcai közpark és játszótér Balatonfüreden - derül ki a város portáljának beszámolójából.

Az eddig elhanyagoltan álló másfél hektáros terület kikapcsolódási és sportolási lehetőséget nyújt, de padjaival, ligetes kialakításával a pihenni vágyóknak is kedvelt helye lehet.

Szombaton hivatalos átadó is lesz.

Ami a részleteket illeti, Balatonfüred ófalui fejlesztése és az új közösségi tér kialakítása uniós pályázati támogatás részeként jön létre a Szivárvány utca és a kerékpárút közötti területen.

A kerékpárút mellett sport- és fitneszeszközök kaptak helyet, figyelve arra, hogy szinte minden korosztály megtalálja majd a neki való sportolási vagy játszási lehetőséget. Van ping-pong asztal, gyermek kötélpálya, baba-mama hinta, ivókút, egy játszóvár és különböző tornaeszközök.

A Probio Zrt. rendezte a környezetet, a bozótos, elhanyagolt területet parkosították, több pihenőpadot helyeztek ki, a beteg, elkorhadt fákat eltávolították, helyettük fákat és cserjéket ültettek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×