eur:
394.37
usd:
371.08
bux:
0
2024. április 17. szerda Rudolf
Driving collision aftermath insurance concept auto
Nyitókép: razerbird/Getty Images

Félelmetes buszbaleset Kisvárdánál, ukrán gyerekek is megsérültek

Árokba csúszott és az oldalára borult egy autóbusz a 4-es főúton Kisvárdánál csütörtök este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A balesetben többen megsérültek.

Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, a helyszínre több mentőegységet is riasztottak, egy gyermeket súlyos, kilenc gyermeket könnyebb, egy felnőttet pedig szintén könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint a járművön 57-en utaztak, a kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és segítettek az utasoknak elhagyni a buszt.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Az MTI helyszínről származó információi szerint a balesetet szenvedett autóbusz ukrán rendszámú, utasai is ukrán állampolgárságúak.

Címlapról ajánljuk
Ijesztő méreteket ölt a szamárköhögéses esetek száma Csehországban

Ijesztő méreteket ölt a szamárköhögéses esetek száma Csehországban

Több mint 60 éve nem volt ennyi szamárköhögéses eset Csehországban, mint idén tavasszal. Az éve eleje óta még mindig terjedőben lévő betegség felkeltette az érdeklődést a védőoltás iránt, a cseh egészségügyi rendszer azonban nincs felkészülve ekkora keresletre. Az egészségügyi minisztérium azt ígéri, hogy a héten 100 ezer vakcinát szerez be külföldről, hogy megállítsa a betegség továbbterjedését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×