eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Door of the emergency ambulance car - selective focus
Nyitókép: Getty Images

Pucéran „metálozott” egy budapesti luxusszálló nyugdíjas vendége

Kétségbeesett recepciósok kérték a fővárosi mentők gyors segítségét múlt héten, mert az egyik luxus lakosztály 70 év körüli vendége meztelenül sétálgatott egy üveg itallal a hotel folyosóin és hangosan énekelt.

Bár a látvány kétségkívül segítségért kiáltott, a mentésirányító ezt a kázust nem sorolta az életveszélyes esetek közé, így az amerikai férfinak még a mentők érkezése előtt volt ideje megmutatnia magát szinte az egész szállodában. Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark At The Moon t adta elő teljes átéléssel – olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

A mentőket ezután egy fotelban ülve fogadta a szálloda előterében, ahol már lepedőkkel takarták el a „koncertet” a biztonsági őrök. Mint fogalmaznak,

egy rutinos mentősnő pillanatok alatt meggyőzte az erősen etiles leheletű beteget arról, hogy függessze fel az előadást,

a hidegre való tekintettel pedig gyorsan vegyen fel egy köntöst. Arról is hamar sikerült megegyezni, hogy együtt kisétáljanak a mentőautóhoz, így rendőri segítségre végül nem is volt szükség.

A férfi végig együttműködő volt a vizsgálatok és az ellátás során, ráadásul még eddig titkolt beatbox tudását is megvillantotta az életmentőknek – jegyzik meg. A szállodai dolgozók jóvoltából, a mentők végül teljes ruházatban szállíthatták kórházba a whiskyző metál veteránt, akinek mielőbbi felépülést kívánt a mentőszolgálat, gratulációját tolmácsolva a mentésben résztvevőknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 25. 20:01
×
×
×
×