eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az IKEA égési sérülés és áramütés veszélye miatt visszahívja 40 W-os ÅSKSTORM USB-töltőit.
Nyitókép: Forrás: ACG Reklámügynökség

USB-töltőket hív vissza az IKEA, mert veszélyesek lehetnek

Az ismert bútor- és lakberendezési áruházlánc USB-töltője égethet és rázhat, így haladéktalanul, nyugta nélkül is visszaveszik a készülékeket.

Visszahívja az IKEA a 40 W-os ÅSKSTORM USB-töltőt égési sérülés és áramütés veszélye miatt. Közleményükben mindenkit arra kérnek, hogy aki ilyen sötétszürke ÅSKSTORM töltővel (cikkszám: 50461193) rendelkezik, az ne használja többé, hanem vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, és visszakapja a termék teljes vételárát.

Az áruházlánc hangsúlyozza, hogy számukra kiemelkedően fontos a biztonság, ezért döntöttek a visszahívás mellett. A tápkábel ugyanis elhasználódása esetén megégetheti, megrázhatja a használót. A műszaki hibalehetőség hosszabb távú használat után jelentkezhet, ha a kábelt a töltő köré tekerik vagy előre-hátra hajlítják.

A sötétszürke ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltőt a modellszám (ICPSW5-40-1) alapján lehet beazonosítani, mely az USB-töltő hátoldalán lévő címkén található.

A termék visszavételéhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges - írják.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×