eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Unsplash.com

Bejelentés: az egyik nagy könyvesboltlánc is zárva tart december 24-én

Minden budapesti és vidéki üzletét zárva tartja idén december 24-én a Libri.

A cég közleményét a Blikk idézte. Eszerint a december 24-ét megelőző időszakban a megszokott nyitvatartással várják a Libri boltok - és a webáruház - a vásárlókat, de a karácsonyt megelőző egy-két hónap rekordforgalma jelentette terhelés után december 24-re szabadnapot adnak dolgozóiknak.

A könyvkereskedő arra kéri az olvasókat, hogy időben tervezzék be vásárlásaikat ahhoz, hogy biztosan meglegyenek a karácsonyi ajándékok a fa alá.

A december 24-i önkéntes zárva tartásról idén először a Lidl döntött, azóta pedig csatlakozott hozzá a Rossmann, a Penny, a Mountex, a Jysk, az OBI és az XXXLutz.

Nem tisztázott azonban egyelőre az, hogy amely láncoknak bevásárlóközpontokban vannak üzleteik - és ez a Librire is igaz -, biztosan bezárhatnak-e. Ezek a létesítmények ugyanis szerződésben szabályozhatják az ott lévő boltok nyitva tartásra vonatkozó kritériumokat.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×