eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Magyar és francia rendőrök járőröznek a Hajógyári-szigeten a 29. Sziget fesztivál első napján, 2023. augusztus 10-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Mindent cáfol a Szigetről erővel eltávolított magyar vállalkozó

Szerinte ő nem közszereplő, és az ügyben az alapvető személyiségi jogait is súlyosan megsértették, a vele szembeni intézkedések pedig nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak.

Megszólalt annak a fiatal magyar vállalkozónak az ügyvédje, akit a szervezők rendőri segítséggel távolítottak el a Sziget Fesztivál területéről.

Mint ismertes (Sziget: drog, garázdaság és egy milliárdos balhézó – mérleget vont a rendőrség), egy magyar milliárdosnak nem önszántából kellett elhagynia a Sziget Fesztivál rendezvényét. Az akkori sajtóhírek szerint a fiatal vállalkozót a biztonsági őrök kísérték ki a rendezvényről úgymond a nem megfelelő viselkedése miatt. Ezt követően a bejáratnál posztoló rendőrökkel próbált megoldást keresni a helyzetre, ám végül előállították őt a rendőrök, miközben a karja is eltört.

A történtekről most ügyvédje, dr. Steiner Tamás adott ki hivatalos közleményt, amit eljuttatott a Pénzcentrum szerkesztőségéhez. A közlemény szerint:

"Alulírott, dr. Steiner Tamás ügyfelemmel, Szetlik Gergővel szemben 2023. augusztus 13. napján történt eseményekkel kapcsolatosan az alábbi Közleményt teszem.
A sajtóban megjelent állítások, híresztelések nem felelnek meg a valóságnak. Többek között, a hatósági iratok alapján megállapítható, hogy nem került sor megbilincselésre, az iratok nem tartalmaznak olyan tényt, adatot, mely szerint ügyfelem baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival fenyegetőzött volna.
Ügyfelem felkarját eltörték. Az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak. Meg kívánom jegyezni, hogy ügyfelem nem közszereplő, alapvető személyiségi jogait súlyosan megsértették.
A fentiek alapján a szükséges jogi lépések megtételre kerültek, valamint folyamatban vannak."
Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×