eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Zürich, 2017. november 10.James Blunt angol énekes, dalszerző fellép Zürichben 2017. november 9-én. (MTI/EPA/Walter Bieri)
Nyitókép: (MTI/EPA/Walter Bieri)

Legutóbb a Covid miatt nem jöhetett, újra Budapesten ad koncertet James Blunt

Az énekes 2024. március 5-én lép fel a magyar fővárosban.

James Blunt új, Who We Used To Be című albuma október 27-én jelenik meg. Az ezt támogató turné jövő tavasszal Európába is elérkezik, ennek egyik állomása lesz a budapesti MVM DOME – írja a 24.hu.

A You’re Beautiful című, lassan húszéves világsláger brit előadója nem először jár Magyarországon: legutóbb 2020-ban jött volna, de akkor elmaradt a koncertje a Covid-19 miatt.

"Nem tudom, hányadára vagyok itt, de már otthonosan érzem magam. Ezúttal egy szupermarketben is bevásároltam, mert a turné közben elfogyott pár dolgom" – mondta a magyar fővárosról egy 2018-as fellépésekor. Akkor azt is elárulta, hogy korábban hivatásos katonaként is többször átutazott Magyarországon.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×