eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Résztvevők fotózkodnak a Strand fesztiválon Zamárdiban 2022. augusztus 18-án. A fesztivált augusztus 18. és 21. között rendezik a Balaton-parti településen.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Óriási kedvezményt kapnak a Strand Fesztiválra vonatozók

A fesztivál helyszíne Zamárdi vasútállomástól 15-20 perc sétával elérhető.

Zamárdiban augusztus 23-tól 26-ig tartják a STRAND Fesztivált. Érdemes vonattal utazni, mert egyrészt számos kedvezmény igénybe vehető, másrészt a fesztivál helyszíne vonattal gyorsan, éjjel-nappal elérhető Budapestről, a környező balatoni településekről, és az ország több pontjáról is – írja a mavcsoport.hu.

A vonattal való közlekedés előnye, hogy a Déli pályaudvar és Zamárdi között a napközben óránként közlekedő Tópart és Balaton IC-vonatok menetideje Zamárdiba 1 óra 20 perc. Közvetlen vonatok közlekednek az ország több pontjáról naponta a Balatonra, Zamárdit érintve – például Szegedről, Debrecenből, Miskolcról és Szolnokról. Ráadásul éjszaka a Balaton-part mentén a Bagolyvonatok óránként közlekednek, melyekkel akár Budapest is elérhető.

A jegyvásárláshoz azt javasolják:

  • A fesztivál idején elérhető STRAND Fesztivál TravelPass hetijegy, mellyel hét napon keresztül korlátlanul utazhatnak a Balaton körül. A MÁV Applikáción keresztül 10 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni.
  • Az odautazáshoz az országbérlet vagy vármegyebérlet vásárlása is jó választás lehet, felhasználható a vonatokon, az országbérletek az InterCity járatokon is használhatóak helyjegy váltása mellett. Javasoljuk, hogy időben vásárolják meg a vonatjegyet, már az utazás előtti nap.
  • A legegyszerűbb az online jegyvásárlás, így nem kell sorban állni a pénztáraknál, ide kattintva elérhető.

Részletek a hetijegyről

A STRAND TravelPass hetijeggyel olcsóbban lehet utazni, mintha minden alkalommal külön jegyet vásárolnának. A jegy hét napon át korlátlan utazást biztosít a Balaton partja mentén, a balatoni települések között. Érvényessége augusztus 21-től 25-ig tart, a legkésőbb augusztus 25-én lehet megváltani, tehát már

a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható.

A MÁV tájékoztatása szerint a hetijegy 26 éven aluliak számára a MÁV app-ból vásárolva 2690 forint, pénztárban és automatából vásárolva 2990 forintba kerül. A 26 éven felüliek számára a MÁV app-ból vásárolt jegy 3590 forintba, pénztárban és automatából pedig 3990 forintba kerül. A hetijegy a felhasználási területen minden vonaton érvényes – beleértve az éjszaka óránként közlekedő Bagolyvonatokat.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×