eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A magyar légierő Mi-17 típusú helikopterei a Duna felett a vízi és légi parádén 2018. augusztus 20-án, a nemzeti ünnepen.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Senki ne ijedjen meg, ez hangos lesz!

Péntek 10 órától tartják a légi parádé főpróbáját.

A Szent István Napi légiparádé főpróbája augusztus 18-án, pénteken 10:00-11:30 óra között, a légiparádé pedig augusztus 20-án, vasárnap 9:00-10:00 óra között lesz megtekinthető Duna felett, a Lánchíd és a Margit híd közötti szakaszon - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

Azt írták, a Szent István Napi rendezvénysorozat alkalmából a Magyar Honvédség repülőeszközei augusztus 18-20. között több alkalommal repülnek Budapest fölött.

A repülések során a térségben a megszokottól eltérő, nagyobb zaj és hanghatás várható - tudatta a tárca.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×