eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Újabb helyen lett fizetős a Penny parkolója, az egyik a Balaton partján

Két somogyi boltjánál is bevezette a fizetős parkolást a Penny. Az egyik Kaposváron, a másik Siófokon található.

A döntést azzal indokolja az üzletlánc, hogy boltjaiknál olyan autók is parkoltak, akiknek a tulajdonosai nem a vásárlás miatt álltak meg.

Májsutól Kaposváron és a siófoki Vak Bottyán utcai üzletnél egy órára ingyen lehet megállni, de aki ennél tovább várakozik annak fizetnie kell. A vevők, ha felmutatják a vásárlást igazoló blokkot, akkor további egy órán keresztül díjmentesen maradhatnak a parkolóban.

A Sonline-nak Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője azt mondta: "amennyiben egy adott üzletnél indokolttá válik az ingyenes parkolás időbeni szabályozása, abban az esetben a vállalatunk fontolóra veszi ezt. Jelenleg azonban nem tervezzük, hogy bármelyik másik üzletünk parkolójánál bevezetjük az időkorlátos parkolási rendszert".

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×