eur:
390.55
usd:
364.91
bux:
68295.59
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Balesetek miatt torlódás az M7-esen

Törökbálintnál, azt megelőzően pedig Polgárdi és Székesfehérvár között is autók ütköztek.

Balesetek miatt két helyen is jelentős torlódás alakult ki az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap délután

Az Útinform azt közölte a honlapján, hogy Törökbálintnál, az M7-es 14-es kilométerénél sávot zártak le, a torlódás itt több mint két kilométeres.

Korábban Polgárdi és Székesfehérvár között, a 68-as kilométernél is két gépjármű ütközött. A sérült autók már a leállósávon állnak, de a torlódás még jelentős. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta: a helyszíni szemle már befejeződött, de több kilométeres torlódás alakult ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×