eur:
389.7
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/BKK - Budapesti Közlekedési Központ

Demonstráció miatt változik délután a fővárosi közlekedés

Vonulásos demonstráció miatt változik a buszok, villamosok menetrendje péntek délután a belvárosban - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Vonulásos demonstrációt tartanak pénteken előreláthatólag 17 órától a Városháza park-Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út-Bajza utca útvonalon - írta a vállalat, hozzátéve: ezért várhatóan a tüntetés kezdetétől 21 óráig lezárják az Andrássy utat az Oktogon és a Hősök tere között.

A korlátozások a közösségi közlekedést is érintik: a 105-ös és a 178-as autóbuszok előreláthatólag 17 és 21 óra között módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Podmaniczky utcán át közlekednek, ahol a 72M trolibusz megállóiban állnak meg. Az 1-es földalatti előreláthatólag 17 és 21 óra között nem áll meg a Bajza utcánál. A Deák Ferenc tér térségében a 3-as metrópótló autóbusz, a 9-es, a 16-os és a 216-os buszok, a 100E reptéri gyorsjárat és a 72M trolibusz, az Andrássy út térségében az Oktogonnál a 4-es és a 6-os villamosok, valamint az Operánál a 70-es és 78-as trolibuszok, továbbá a Kossuth Lajos tér-Jászai Mari tér közötti szakaszon a 2-es, 2B és 2M villamosok közlekedését korlátozhatják a résztvevők létszámának függvényében - sorolták.

Felhívták a figyelmet, hogy a demonstráció útvonalát keresztező utcák forgalmát a tömeg vonulásának idejére megállítják.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×