eur:
392.83
usd:
366.85
bux:
66949.07
2024. április 26. péntek Ervin
Választási értesítőket kézbesít egy postás a főváros I. kerületében 2022. február 1-jén. A Magyar Posta megkezdte az országgyűlési választásról és népszavazásról szóló értesítők kézbesítését a Magyarországon élő 7,8 millió választópolgárnak.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Megdöbbent a fideszes polgármester a rákosmenti postabezárásokon

Kérem a posta vezetését, hogy gondolják át, és haladéktalanul vonják vissza ezt a döntésüket – mondja Horváth Tamás, Rákosmente polgármestere a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Itt állunk a rákoshegyi posta előtt - kezdi facebookos videóját Horváth Tamás. Rákosmente polgármestere úgy fogalmaz: megdöbbenve értesült arról, hogy Rákosmentén három fiókot zár be a Magyar Posta.

A politikus felháborítónak tartja, hogy "a mindennapjainkat érintő nehézségek és szankciók közben egyeztetés nélkül döntöttek" ebben a fontos, a helyieket érintő kérdésben.

A polgármestert szeptember 30-án tájékoztatták, hogy egy hét múlva bezár a rákoshegyi, a rákoskerti és a rákoscsabai posta.

Levelezni kezdett a Posta vezérigazgatójával, mert

elfogadhatatlannak tartja,

hogy Budapest legnagyobb kerületében 3 fiókot is bezárnak. Egyperces videója végén a döntés visszavonását sürgette.

Az Infostart épp pénteken számoltunk be arról, hogy egyszeri, 100 ezer forintos rendkívüli rezsitámogatást kér dolgozói számára a Postások Szakszervezete.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×