eur:
394.07
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Gazdaságtudományi Karának új, 200 fő befogadóképességű, digitalizált vizsgaközpontja az avatás napján, 2021. november 3-án.
Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Mohai Balázs

Újabb szolgáltatás válhat fizetőssé a YouTube-on

Már csak YouTube Premium előfizetéssel tudnak magas felbontású, 4K-tartalmakat fogyasztani – jelezték egyes Reddit felhasználók.

Egy szűk felhasználói kör számára időközönként az éppen lejátszott videó felbontásának kiválasztásakor a 4K (2160p) videófelbontás prémiumfunkcióként jelenik meg. A Google és a YouTube egyelőre semmit sem nyilatkozott az ügyben – írja az Index.hu.

További kérdéseket vet fel, hogy a limitáció a YouTube böngészős és okostévés változatát is érinti-e, ugyanis akik eddig jelezték az újítást, egyelőre mindannyian a telefonos applikációban észlelték.

A YouTube Premium Magyarországon 2019-ben vált elérhetővé olyan pluszfunkciókkal, mint a teljesen reklámmentes videónézés és a videók háttérben futtatása.

Egyes techóriások gyakran választanak ehhez hasonló stratégiákat: egy változtatást csak szűk felhasználói körben vezetnek be, hogy élesben is megnézzék, milyen reakciót vált ki. Ha túl nagy a felháborodás, visszavonják a fejlesztést, ha viszont kis réteg számára jelent problémát és üzletileg megtérül, akkor véglegesen bevezetik minden felhasználónak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×