eur:
389.41
usd:
363.39
bux:
68177.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Áder János köztársasági elnök (b2) és felesége, Herczegh Anita Baán László főigazgató társaságában megtekinti a Szépművészeti Múzeum Menny és pokol között - Hieronymus Bosch rejtélyes világa című kiállítását az ünnepélyes megnyitón 2022. április 8-án. A németalföldi mester különleges világát megelevenítő, a késő középkor szellemi és vizuális kultúráját megidéző, egymilliárd eurós biztosítási összértékű anyagot felvonultató tárlat április 9. és július 17. között látható.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Bombariadó a Szépművészeti Múzeumban

Nemrég nyitott meg az intézményben a nagyszabású Hieronymus Bosch-kiállítás.

A Szépművészeti Múzeumban bombariadó van, kint volt a rendőrség is, nem lehetett bemenni, azt mondták, még egy óráig tarthat az átvizsgálás – írja a 24.hu munkatársa értesülései alapján.

Mint írják, az intézmény Facebook-oldalán nincs nyoma az eseménynek, de az Országos Rendőr-főkapitányság a lap érdeklődésére közölte, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Úgy tudják, hogy záróra utánra egy VIP-tárlatvezetést terveztek – a múzeumban nemrég nyitott meg a nagyszabású Hieronymus Bosch-kiállítás.

Emlékeztetnek, hogy két napja az országban több plázában fújtak bombariadót és vonult ki a rendőrség, a fővárosi bevásárlóközpontok mellett győri, kaposvári és debreceni plázákat is ki kellett üríteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×