eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Így látta Orbán Viktor a kötcsei találkozót

Úgy tűnik, új brandet vezetett be a miniszterelnök a kötcsei piknik napján.

Nemzeti színű "V" betű jelent meg szombat reggel egy képen Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán. A bevezetőként kitett bejegyzés után nem sok idő volt találgatni, meg is jelent a kötcsei találkozóra érkező kormányfő fotója, és a képen egy felső piros és egy alsó zöld csík társaságában, egy világosított háttéren Orbán Viktor neve mellett ott szerepelt a nemzeti színű betű.

Ezután minden videóra és fényképre felkerült, úgy tűnik tehát, új brandet vezettek be a miniszterelnök Facebook- és Instagram-oldalát kezelők, akik a kötcsei piknikről több fotót és videót is közzétettek szombaton.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×