eur:
395.31
usd:
364.53
bux:
65596.86
2024. március 19. kedd Bánk, József
Kovács László érkezik az MSZP választmányi ülésére a Kispesti Munkásotthon Művelődési Házba (KMO) 2018. április 21-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Orbán Viktor állná Kovács László kezelését

A miniszterelnök telefonon kereste a volt szocialista pártelnök feleségét.

A Blikk információi szerint „megcsörrent” Kovács László feleségének telefonja, és a vonal végén Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor mutatkozott be, aki felajánlotta segítségét egykori politikai riválisának gyógykezeléséhez.

A bulvárlap úgy tudja, hogy a kormányfő azt kérte Kovács László feleségétől: ha a világon bármilyen elérhető gyógyszer vagy gyógykezelés hatásos lehet a volt külügyminiszter állapotának javításában, jelezze neki, ő pedig mindent megtesz, hogy Kovács László megkaphassa azt.

Mint ismert, március végén jött a hír, hogy a 81 esztendős egykori szocialista politikus beteg, és már nem a fiatal feleségével, Kovácsné Lucza Mónikával és kilencéves kisfiával lakik, hanem egy fővárosi idősek otthonában.

Az egykori külügyminiszter felesége – családja nevében – közleményben kérte a sajtó képviselőitől, tartsák tiszteletben a magánélethez fűződő jogaikat, férje folyamatos orvosi ellátást igényel, nyugalomra van szüksége.

Arról, hogy Kovácsné Lucza Mónika miként reagált Orbán Viktor megkeresésére, egyelőre nincs hír, teszi hozzá a bulvárlap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×