eur:
393.76
usd:
365.11
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Részletek derültek ki a karcagi strandon medencébe fulladt kisfiú esetéről

Egy 17-18 éves fiú húzta ki a medencéből.

Gyermeke, Kálmánka virrasztására és temetésére szeretne kijönni a börtönből annak a hétéves kisfiúnak az édesapja, aki szombat délután fulladt a karcagi strand gyógymedencéjébe – írja a Bors az esetről, amiről az Infostart is beszámolt.

Hétéves kisfiú fulladt szombat délután a karcagi strand gyógymedencéjébe. A rendőrség jelenleg még vizsgálja az ügy körülményeit. Az első hírek arról szóltak, hogy a kisfiú az édesanyja és az új párja néhány percre felügyelet nélkül hagyta, amikor elment a büfébe, de a családtagok ezt cáfolják. Az azonban tény, hogy a fiú a gyermekmedencéből átment a sötétebb vizű és mélyebb medencébe, ahol életét vesztette.

A lap megtalálta Kálmánka apai nagymamáját. Ő azt mondja, a hírekkel ellentétben nem volt verekedés a tragédia után a családon belül és lincshangulat sem a strandon. Fia, az áldozat édesapja a tököli börtönben ül. A kisfiú második osztályba ment volna szeptemberben. Úgy tudni,

egy 17-18 éves helyi fiú emelte ki a vízből.

Hívták a mentőket, de az orvosok már nem tudtak a gyermeken segíteni.

Andrási István, a strand ügyvezetője azt mondta, a gyógyvíz kevert, és valóban sötét színű, de olyan tiszta, hogy akár egy 20 forintos érmét is meg lehet látni a medence alján. A tragédia idején sokan voltak a vízben.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×