eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Forgalmi dugó az M1 autópálya feletti átvezető hídon Tata határában 2013. augusztus 9-én. Egy Győr felé haladó kamion átszakította az M1-es két pályáját elválasztó szalagkorlátot, áttért a szemben lévő sávba, majd ott fejtetőre állt. A járműbe belerohant egy Budapest felé haladó kisebb tehergépkocsi, egy másik sofőr pedig a kormányát elrántva az árokba hajtott. A balesetben a teherautók vezetői sérültek meg, őket kórházba szállították. A háttérben villámlás.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Ennek mindenképp érdemes utánanéznie, ha autója van

Az autósok 35-40 százaléka a határidő előtti utolsó héten dönt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésének felbontásáról, ennek alapján december 1-ig még mintegy 40 ezer szerződésváltásra kerülhet sor – közölte a Netrisk.hu online biztosításközvetítő portál saját adatai alapján.

A biztosításközvetítő felhívta a figyelmet arra: alig több mint egy hete maradt az év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb) rendelkező autósoknak arra, hogy eldöntsék, elfogadják-e jelenlegi biztosítójuk ajánlatát a következő éves időszakra, vagy inkább szerződést váltanak.

A netrisk.hu adatai szerint a biztosítók átlagosan 8,3 százalékos díjemelésről értesítették érintett ügyfeleiket.

Aki talált olcsóbb ajánlatot és a váltás mellett döntött, átlagosan 5300 forintot takarít meg új szerződése révén,

de azoknak az autósoknak az esetében, akik 2-3 éve nem ellenőrizték év végi díjaikat, nem ritka a 10 ezer forint feletti megtakarítás sem.

A 8 százalék körüli átlagos díjemelés jelentős eltéréseket takar, van olyan biztosító, amelynek megajánlott díjai átlagosan a tavalyi szinten állnak, de van olyan is, amelyik átlagosan 22 százalékot emelt – jelezte a közleményben Marschalek Péter, a Netrisk csoport kereskedelmi igazgatója.

Az új szerződések átlagdíjának mértéke eddig 26 500 forint körül mozog.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 21:46
×
×
×
×