eur:
394.42
usd:
370.56
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Toroczkai László polgármester a Morvai Krisztina jobbikos európai parlamenti képviselővel az illegális migrációról tartott lakossági fórumon Ásotthalmon 2015. február 7-én.
Nyitókép: Rosta Tibor

Toroczkai László is koronavírusos

Megfertőződött a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, aki a honlapján számolt be a történtekről.

Azt írta, a háziorvos közölte vele, hogy a tesztje pozitív lett, "tehát éppen közelről ismerkedik" a koronavírussal. Megjegyezte, hogy a tesztet két nappal ezelőtt, az első tünetek jelentkezésekor csináltatta, majd önkéntes karanténba vonult.

"Ezúton is szeretném megköszönni az egészségügyi dolgozók emberfeletti munkáját, hiszen ugyanaz az ember tesztelt, aki vezette a mentőautót, és a laboratóriumokban is megállás nélkül elemzik a mintákat, most már tényleg rengeteg az eset. Hálásan köszönöm a munkájukat" - írta.

Közölte azt is, egyelőre jól van, eddig csak egy kis láz, később hőemelkedés, enyhe fejfájás, torokfájás jelentkezett.

Kitért arra, hogy a 2009-es H1N1-influenza már az első napokban is sokkal jobban megviselte. "Ettől függetlenül óvatosnak kell lennünk, hiszen mindenkinek másképpen reagál a szervezete a vírusra, sokan teljesen tünetmentesek maradnak, de van, aki számára végzetes is lehet, mindez nyilvánvalóan immunrendszer-függő" - vélte.

Toroczkai László hozzátette, hogy mától még tíz napig karanténban lesz és otthonról dolgozik.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×