eur:
392.13
usd:
366.52
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A Magyar Földgáztároló Zrt. szakemberei dolgoznak a cég hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett gázkifúvás miatt kialakult földkráterben, Nagyhegyes határában 2020. október 3-án. Személyi sérülés nem történt, a műszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély, és nem került veszélybe az ország gázellátása sem.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Műszaki hiba okozta a nagyhegyesi földgázvezeték-törést - fotók

A Magyar Földgáztároló Zrt. (MFGT) hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken, Nagyhegyes település közelében történt az eset egy mezőgazdasági területen: kiszakadt egy csődarab, kráter keletkezett.

Péntek este 21 órakor műszaki meghibásodás lépett fel, amelynek hatására föld alatti vezetéksérülés történt, és a gázkifúvás hatására földkráter keletkezett - olvasható a társaság honlapján.

Személyi sérülés nem történt, az MFGT szakemberei a hiba elhárítását azonnal megkezdték, együttműködve az illetékes hatóságokkal. Az érintett vezetékszakaszon helyreállították a biztonságot.

A műszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély,

illetve nem került veszélybe az ország gázellátása sem.

Nagyhegyes, 2020. október 3.
A Magyar Földgáztároló Zrt. szakembere vizsgálja a kiszakadt csődarabot a cég hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett gázkifúvás földkrátere mellett, Nagyhegyes határában 2020. október 3-án. Személyi sérülés nem történt, a műszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély, és nem került veszélybe az ország gázellátása sem.
MTI/Balázs Attila
Nagyhegyes, 2020. október 3. A Magyar Földgáztároló Zrt. szakembere vizsgálja a kiszakadt csődarabot. MTI/Balázs Attila

Nagyhegyes, 2020. október 3.
A Magyar Földgáztároló Zrt. szakembere dolgozik a cég hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett gázkifúvás miatt kialakult földkráterben, Nagyhegyes határában 2020. október 3-án. Személyi sérülés nem történt, a műszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély, és nem került veszélybe az ország gázellátása sem.
MTI/Balázs Attila
A Magyar Földgáztároló Zrt. szakembere dolgozik a cég hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett gázkifúvás miatt kialakult földkráterben. MTI/Balázs Attila

Nagyhegyes, 2020. október 3.
A gázkifúvás miatt sárral beterített kukoricás a Magyar Földgáztároló Zrt. hajdúszoboszlói telephelyeit összekötő vezetéken keletkezett gázkifúvás földkrátere mellett, Nagyhegyes határában 2020. október 3-án. Személyi sérülés nem történt, a műszaki hiba nyomán káros anyag nem került a környezetbe, nem merült fel robbanásveszély, és nem került veszélybe az ország gázellátása sem.
MTI/Balázs Attila
A gázkifúvás miatt sárral beterített kukoricás. MTI/Balázs Attila

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×