eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A kormany.hu által közreadott képen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter online sajtótájékoztatót tart Kormányinfó - Mit, miért tesz a kormány? címmel 2020. április 4-én. A kormány magán kezdte a koronavírus-járvány miatt szükséges takarékosságot, így elvon és átcsoportosít a minisztériumoktól összesen 1345 milliárd forintot - jelentette be Gulyás Gergely.
Nyitókép: MTI/Botár Gergely/kormany.hu

11-kor kiderül, milyen szigorításokról döntött a kormány - élőben az InfoRádióban és az Infostarton

A miniszterelnök már pénteken közölte, hogy új intézkedések várhatóak.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap délelőtt 11-kor tájékoztat a kormány döntéseiről a koronavírus járvány terjedésének megelőzésére. A bejelentést élőben közvetíti az InfoRádió és az Infostart, a portálon frissülő cikkben is követjük az eseményt.

Azt már pénteken, a Kossuth Rádióban elmondta a miniszterelnök, hogy még a hétvégén új intézkedésekről dönthetnek, mert a környező országokban megugrott a fertőzöttek száma. Úgy fogalmazott, hogy a legnagyobb veszély most a behurcolás, ezt kell megakadályozni.

Szombaton pedig Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszélt arról, hogy

a környező országokban elindult a második hullám.

A miniszter úgy értékelte, hogy a helyzet nagyon hasonlít a március elejihez. Most is nagyon fontos, hogy a kormány megfelelő ritmusban megfelelő intézkedéseket hozzon. Arról azonban nem beszélt, hogy milyen intézkedésekről lehet szó.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×