INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 7. péntek
Ibolya

balaton

m7-es autópálya

torlódás

Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.

Nagy torlódás alakul a Balatonról Budapest felé

Infostart

Az M7-es autópályán erős a forgalom a főváros irányába, szakaszos torlódásokra kell készülni a Balatonvilágos és Székesfehérvár közti szakaszon, illetve Tárnoknál és Érdnél.

Az M1-es autópályán a 24-es km-nél, Budapest felé a terelésben az erős forgalom miatt lassú az előrejutás, 5-10 perces a menetidő-növekedés Bicske és Biatorbágy között.

Az M3-as autópályán, Budapest felé a 112-es km-nél, Füzesabony térségében egy személyautó felborult. Már mindkét forgalmi sáv járható, de a torlódás még mindig jelentős, több km-es, és csak lassan szűnik meg.

Az M7-es autópályán erős a forgalom a főváros irányába, torlódásokra kell készülni a Balatonvilágos és Székesfehérvár közti szakaszon.

Négy gépkocsi ütközött össze Füzesabony térségében, a 33-as főút elején, a Kerecsendi út becsatlakozásánál, a körforgalom közelében. A főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat eltereli a rendőrség.

Motorkerékpárossal karambolozott egy személyautó Martonvásár térségében, a 7-es főút Fehérvári úti szakaszának és a Határ utcának a sarkán. Egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom, torlódásra kell számítani.

A 71-es főúton, Balatongyöröknél körforgalmat építenek. A 96-os km-nél jelzőlámpa szabályozza a váltakozó irányú forgalmat, torlódnak a járművek.

Az M1-es autópályán, a 135-ös km-nél lévő Börcs pihenőhelyet mindkét irányban megnyitották.

Pest megyében Vácott, a Gödöllői úton a 2-es km-nél lévő máriaudvari vasúti átjárót felújítják, ezért azt lezárták. A forgalmat a 2-es főút felé terelik el, és fontos információ lehet hogy az M2-es autóúton közlekedők a Vác-dél kijáratnál lehajtva nem tudnak a korlátozás idején Vácra behajtani.

A Dunakanyarban, a 12-es főút Zebegény és Nagymaros közötti szakaszán egy sávon megindult a forgalom, jelzőlámpa irányít. A főúttal párhuzamos kerékpárút is használható.

Nyitókép: Torlódó járművek az M7-es autópályán. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018