INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 5. szerda
Krisztina

upc

karbantartás

internet

áramszolgáltató

Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. mobilszolgáltató üzletág igazgatója (b) és Záprel Zsolt, a UPC Magyarország Kft. marketing- és tartalomfejlesztési igazgatója a UPC Mobil legújabb szolgáltatásairól tartott sajtótájékoztatón a Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban 2015. március 9-én. A cég korlátlan adatforgalmat tartalmazó új mobil díjcsomagokat mutatott be a sajtótájékoztatón.

Elhalaszt a UPC minden nem-létfontosságú karbantartási munkát

Infostart

A társaság arra hívja fel a figyelmet, hogy a felhasználók által az elmúlt napokban tapasztalt szolgáltatáskimaradás az áramszolgáltatók karbantartásai munkái miatt történhettek.

A UPC honlapján található tájékoztatót a tájékoztatási kötelezettségének megfelelően tüntette fel a szolgáltató, ezek több mint 90 százaléka az áramszolgáltatók munkáihoz köthető, ami befolyásolhatja a UPC Magyarország szolgáltatásait is – olvasható a társaság közleményében.

A fennmaradó esetben – a mostani helyzetre való tekintettel – a UPC Magyarország szakemberei

csak a legszükségesebb karbantartási munkákat végzik el

annak érdekében, hogy az ügyfelek számára zavartalanul működjenek a szolgáltatások.

Hozzáteszik: a UPC Magyarország által végzett saját karbantartási munkálatok általában minőségjavítás vagy kapacitásbővítés céljával valósulnak meg,

amikor csak lehetséges az éjszakai órákban.

Ezek a legtöbb esetben nem jelentenek az ügyfelek számára érzékelhető szolgáltatás kimaradást, csak és kizárólag kritikus esetben tapasztalhatnak a UPC által végzett karbantartási munkák során 30-60 perces leállásokat a rendszerek frissítéséig.

A UPC Magyarország felkészült a jelenleg tapasztalható, jelentősen megnövekedett hálózati forgalomra, biztosítja ügyfelei számára a szükséges feltételeket ahhoz, hogy otthonról dolgozhassanak, tanulhassanak és szórakozhassanak a következő időszakban – zárul a kommüniké.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018