eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. mobilszolgáltató üzletág igazgatója (b) és Záprel Zsolt, a UPC Magyarország Kft. marketing- és tartalomfejlesztési igazgatója a UPC Mobil legújabb szolgáltatásairól tartott sajtótájékoztatón a Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban 2015. március 9-én. A cég korlátlan adatforgalmat tartalmazó új mobil díjcsomagokat mutatott be a sajtótájékoztatón.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Elhalaszt a UPC minden nem-létfontosságú karbantartási munkát

A társaság arra hívja fel a figyelmet, hogy a felhasználók által az elmúlt napokban tapasztalt szolgáltatáskimaradás az áramszolgáltatók karbantartásai munkái miatt történhettek.

A UPC honlapján található tájékoztatót a tájékoztatási kötelezettségének megfelelően tüntette fel a szolgáltató, ezek több mint 90 százaléka az áramszolgáltatók munkáihoz köthető, ami befolyásolhatja a UPC Magyarország szolgáltatásait is – olvasható a társaság közleményében.

A fennmaradó esetben – a mostani helyzetre való tekintettel – a UPC Magyarország szakemberei

csak a legszükségesebb karbantartási munkákat végzik el

annak érdekében, hogy az ügyfelek számára zavartalanul működjenek a szolgáltatások.

Hozzáteszik: a UPC Magyarország által végzett saját karbantartási munkálatok általában minőségjavítás vagy kapacitásbővítés céljával valósulnak meg,

amikor csak lehetséges az éjszakai órákban.

Ezek a legtöbb esetben nem jelentenek az ügyfelek számára érzékelhető szolgáltatás kimaradást, csak és kizárólag kritikus esetben tapasztalhatnak a UPC által végzett karbantartási munkák során 30-60 perces leállásokat a rendszerek frissítéséig.

A UPC Magyarország felkészült a jelenleg tapasztalható, jelentősen megnövekedett hálózati forgalomra, biztosítja ügyfelei számára a szükséges feltételeket ahhoz, hogy otthonról dolgozhassanak, tanulhassanak és szórakozhassanak a következő időszakban – zárul a kommüniké.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×