eur:
395.75
usd:
372.68
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Hadházy Ákos, az LMP parlamenti képviselője az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 4-én.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Kitiltották a parlamentből Hadházy Ákost

Két táblát is belógatott az ülésteremben.

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő egy „Stop propaganda” feliratú táblát eresztett le a karzatról Kövér László mögé a nyitóülésen. Később egy másik molinót is belógatott, ezen "A miniszterelnöknek a majorságát!" szöveg állt.

A házelnök kitiltotta a politikust az ülésről, a további szankciókról pedig majd a későbbiekben tájékoztatja a házbizottságot.

Hadházy Ákos az őszi ülésszak kezdetén is táblákat tartott Orbán Viktor elé, amiket fideszes képviselők csavartak ki a kezéből. Akkor a független képviselőt 329 ezer forintos büntetéssel sújtotta Kövér László.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×