eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Nyitókép: Forrás: Police.hu

Zebrán gázoltak el egy fiatal lányt

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Könnyű sérüléseket szenvedett egy fiatal lány abban a balesetben, ami kedd reggel történt Debrecenben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett az István úton, amikor

a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget

a gyalogosnak, akit elütött – írja a Police.hu. A baleset körülményeit a helyi kapitányság vizsgálja.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság (is) ismételten felhívja a járművezetők és gyalogosok figyelmét a közlekedési szabályok maradéktalan betartására, ogy mindenki hazaérjen!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Ez még csak a kezdet, fel kell készülnünk a veszélyes turbulenciákra? – Itt vannak a leginkább érintett útvonalak

Ez még csak a kezdet, fel kell készülnünk a veszélyes turbulenciákra? – Itt vannak a leginkább érintett útvonalak

Kényelmetlen, de többnyire mindennapos és veszélytelen esemény a repülőutakon a turbulencia. Azt szokták mondani, hogy ha valaki fél a rázkódástól, úgy képzelje el az egészet, mintha egy zselében lenne a repülő, ami remeg, de azért a zselében marad, vagy gondolja, hogy egy autóban ül, és rossz minőségű az út. A héten azonban a Singapore Airlines Londonból Szingapúrba tartó járata olyan erős légörvénybe került, hogy több mint százan megsérültek, sokan még most is kórházban vannak, és haláleset is történt a repülőn. A gép mindössze 3 perc alatt 1,8 kilométert süllyedt, az utasok beszámolói szerint egyeseket olyan magasra dobott a turbulencia, hogy a fejükkel behorpasztották a mennyezetet. Sok mindentől függ, hogy hol alakul ki turbulencia és mennyire erőteljes, most bemutatjuk azokat az útvonalakat, amelyeket a leginkább sújt a jelenség.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×