eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Összeroncsolódott autóbusz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gödöllőnél 2019. november 5-én. A gépjármű egy műszaki hibás kamionnak ütközött; a balesetben egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A buszon nem utazott senki.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Videón a horrorisztikus buszbalesetet követő mentés

A balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van, a buszon nem utazott senki.

Álló, műszaki hibás teherautóba rohant egy autóbusz kedd délután az M3-as autópályán, Gödöllő térségében, egy ember súlyosan, míg egy másik könnyebben megsérült.

Gödöllő, 2019. november 5.
Összeroncsolódott kamion és autóbusz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gödöllőnél 2019. november 5-én. Az autóbusz a műszaki hibás kamionnak ütközött; a balesetben egy ember súlyosan egy könnyebben megsérült. A buszon nem utazott senki.
MTI/Mihádák Zoltán
Gödöllő, 2019. november 5. Összeroncsolódott kamion és autóbusz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán. MTI/Mihádák Zoltán

Az összeroncsolódott busz beszorult sofőrjét a gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopterrel szálították kórházba. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Címlapról ajánljuk

Marilyn Monroe-tól Billie Eilishig – Dívák és Ikonok a Magyar Zene Házában

Magyarország nemzetközi kulturális pozícióját mutatja, hogy a londoni Viktória és Albert Múzeum először Budapestre utaztatja nagy sikerű Dívák és Ikonok című kiállítását, amelyet a Magyar Zene Háza magyar művészek történeteivel, tárgyaival egészített ki – mondta Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár a tárlatot megnyitó beszédében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×