eur:
391.14
usd:
367.86
bux:
55295.57
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Nyitókép: YouTube/Erdőspusztai Horgász és Turisztikai Portál

Odalett egy magyar kirándulóhely

Csak bűzölgő tetemek maradtak a horgásztóban, lehetőleg mindenki elkerüli az egykor szebb időket látott helyet.

November 1-jén került fel egy videó az Erdőspusztai Horgász és Turisztikai Portál YouTube-csatornájára, amin bemutatják, hogy milyen tragikus a helyzet a Fancsika I-es tározóban, valamint a Hármashegyi-tónál. Az egykoron gyönyörű kirándulóhely egy rothadó halak ezreitől bűzölgő pöcegödör lett, ahová ember nem szívesen teszi be a lábát - írta a Blikk.

Az I-es víztározó kistestvére a Fancsika II-es már idén nyáron, július közepén teljesen kiszáradt, október végére pedig az I-es víztározóból is kifogyott a víz. A Hármashegyi-tó sincs kiemelkedő helyzetben, a legmagasabb mért vízszint november elején mindössze 25 centiméter volt.

A portál emlékeztet: az állapot évtizedek óta kritikus. A 2019-es évben már nincs hivatalos gazdája a tónak ami meg is látszik rajta. "Az 5 hektáros vízfelület 70%-án még bokáig érő víz sincs. A tó környékének jelentős részét ellepte a szemét. A pusztítás a rombolás nyomai láthatóak" - írták.

A videó 2019 októberének végén, illetve novemberének elején készült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Szakadék szélén a Tesla - Van még visszaút Musknak?

Szakadék szélén a Tesla - Van még visszaút Musknak?

Rendkívül hektikusan alakult idén a Tesla részvényárfolyama, nagyon komoly kilengések mentén azonban így is több mint duplázott az árfolyam. Adódik a kérdés, hogy egy ilyen menetelést követően mit gondolnak az elemzők a kilátásokról? A múlt pénteki bezuhanás kapcsán egy nagyon fontos szinthez ért el a jegyzés, mondhatni, hogy meghatározó pillanat érkezett el a Tesla részvényénél - innen mégis merre tovább? Többek között az amerikai részvénypiacokról is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×