eur:
394.23
usd:
370.25
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Repülőútra készülő utasok és érkezőkre várakozó taxik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2b Terminálja előtt, a főváros XVIII. kerületében, Ferihegyen. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Jászai Csaba

Újabb kényszerleszállás Ferihegyen

Utasrosszullét miatt Budapesten szakította meg útját az Egyptair Kairó – Torontó járatát teljesítő Boeing 777-es repülőgép hétfőn hajnalban - értesült az Airportal.hu

A repülőgép személyzete a szlovák-lengyel határnál, Zakopane térségében döntött az út megszakítása mellett. A gép mintegy 30 perccel később, hajnali 4 óra 52-kor biztonságosan leszállt a budapesti repülőtéren - írja a szakportál.

Az út megszakítására azért volt szükség, mert egy férfi utas rosszul lett a fedélzeten. Az állóhelyen az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat megkezdte az utas ellátását.

Az AMS később közölte, hogy egy 72 éves egyiptomi utasnak légzési nehézségei voltak, ellátását egy a fedélzeten utazó orvos már megkezdte.

A leszállást követően légzési elégtelenség miatt oxigént kapott és infúziós terápiában részesült.

Az AMS orvosi szolgálattal párhuzamosan riasztott Országos Mentőszolgálat egysége Dél-pesti kórház sürgősségi osztályára szállította stabil állapotban a férfit.

Az Egyptair Boeing 777-36N(ER) repülőgépe negyed nyolckor folytatta útját Toronto felé. A Blikk információi szerint idén ez volt a nyolcadik kényszerleszállás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×