eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Vízből kiálló cölöpök, a XVI. században épült török kori fahíd maradványai és a rajtuk fennakadt hordalék az alacsony vízállású Tiszában 2015. augusztus 11-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Mészáros János

Tragédia a Tiszán, 70 centis vízbe ugrott fejest egy fiatal

A 19 éves fiú társai szeme láttára, a motorcsónakból ugrott fejest a folyóba.

Szolnoknál, a Tiszán motorcsónakázott egy nyolcfős társaság szombat délután. Az egyik utas, egy fiatal fiú hirtelen levetette pólóját és a mozgó csónakból fejest ugrott a folyóba, a part közelében - írja a police.hu.

Amikor a többiek látták, hogy baj van, és a fiú arccal a vízben fekszik, kihúzták a szárazföldre és segítséget hívtak. A mentőszolgálat munkatársainak egy hajótulajdonos segített, hogy mihamarabb a sérülthöz jussanak. A közeli kikötőben felvette őket a hajójába, és a 19 éves fiúhoz vitte őket.

Közben a Szolnoki Vízirendészeti Rendőrőrs parancsnoka is a helyszínre érkezett a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársával, és segített a sérültet a hajóba emelni, a partra vitték a fiatalt, ahol már várta őket a mentőautó. A fiú állapotáról nincs információ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×