eur:
389.39
usd:
358.89
bux:
66038.2
2024. február 27. kedd Edina

Katonák a Rendőrségi Igazgatási Központban

Az Országos Rendőr-főkapitányság tevékenységével ismerkedtek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar hallgatói.

A Rendőrségi Igazgatási Központban 2017. november 9-én megtartott szakmai látogatás alkalmával a Magyar Honvédség legmagasabb katonai végzettséget adó képzésén résztvevők megismerkedhettek a rendőrség szervezeti felépítésével, feladataival és vezetésének rendjével - írja a police.hu.

A program során a 14 főből álló csoport – amelynek idén egy kínai és egy algír hallgató is tagja – különböző előadásokon vett részt, amelyeken a rendőrség egyes szervezeti egységeinek vezetői tartottak tájékoztatót, többek között a rendőrségi szervezetek együttműködéséről, a műveleti feladatok tervezéséről, valamint az ügyeleti rendszer működéséről.

A továbbképzésen résztvevők a jövőben a Készenléti Rendőrségre és a Nemzetközi Oktatási és Kiképző Központba is ellátogatnak annak érdekében, hogy megismerkedhessenek a szervezetek tevékenységével.

Címlapról ajánljuk
Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben - például a kitüntetések, a kegyelmezés esetén - a lehető legszélesebb transzparencia híve. Meghallgathatja a cikkünkhöz csatolt teljes beszédet.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×