eur:
385.46
usd:
354.93
bux:
68092.9
2024. május 21. kedd Konstantin

Balesetek miatt nagy a dugó az M0-son

Két baleset történt az M0-s autóúton Gyál közelében kedd délután, két kilométeres torlódásra kell számítani mind a két oldalon - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A megyei rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közölte: két teherautó ütközött össze az M0-ás autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán a 33-as kilométernél. Senki nem sérült meg. A forgalom egy sávon halad.

Hozzátették: szintén Gyál közelében ütközött össze egy teherautó és egy személygépkocsi az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 30-as kilométernél. A sérült járművek elfoglalják a felhajtó ágat.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Hoffmann Tamás nemzetközi jogász: 1-2 hónapba is telhet, mire döntenek Netanjahuról Hágában

Hoffmann Tamás nemzetközi jogász: 1-2 hónapba is telhet, mire döntenek Netanjahuról Hágában

Több tagú bírói testület, nem pedig az ügyész fog dönteni arról, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) végül kiad-e elfogatóparancsot Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő ellen. A döntés akár 1-2 hónapig is húzódhat, az eljárás pedig szigorú szabályok szerint zajlik, nem áll meg az antiszemitizmus vádja, melyet Netanjahu fogalmazott meg az ügyben eljáró ügyész ellen – egyebek mellett erről beszélt Hoffmann Tamás nemzetközi jogász, a Budapesti Corvinus Egyetem docense a Portfolio Checklist keddi adásában. Az akadémikust annak kapcsán kérdeztük, hogy az ICC ügyésze, Karim Khan elfogatóparancs kiadását kezdeményezte Netanjahu, Joav Gallant izraeli védelmi miniszter és több Hamász-vezető ellen a gázai háborúban a gyanúja szerint elkövetett nemzetközi jogsértések miatt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×