eur:
394.31
usd:
369.55
bux:
65208.27
2024. április 19. péntek Emma
Második napján leállt a felújított 3-as metró

Második napján leállt a felújított 3-as metró

Kedd délután négy óra körül leszállították az utasokat a 3-as metróvonalon a Gyöngyösi utcai megállóban.

A gond az ajtókkal volt, úgy tudni, hogy becsukódtak, de nem volt jó ennek a visszajelzése.

A Közlekedő Tömeg szerint az ajtókkal már tegnap, az első forgalmi napon is gond volt, ugyanis a záródásra figyelmeztető csengő túl későn szólalt meg.

Az Oroszországban felújított szerelvény hétfő délután állt forgalomba - cikkünkben bemutattuk az újdonságait, képgalériában mutattuk meg kívül-belül, és az utasok véleményét is megkérdeztük. A járművek felújítása csaknem 220 millió euróba kerül, ebből 222 szerelvény újul meg. A tervek szerint 2018 nyarától már csak ilyen korszerűsített járművekkel lehet majd utazni.

A 2-es vonalon is volt ma meghibásodás, egy Alstom szerelvény robbant le a Déli pályaudvarnál délután három körül. Az utasok kiszállítása után ezt a szerelvényt eltolták, a forgalom körülbelül egy óra alatt állt helyre. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×