eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Életét vesztette egy motoros az M7-es autópályán

Életét vesztette egy motoros az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán, a 87-es kilométerszelvénynél vasárnap délután - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A belső sávban haladó két személygépkocsi közül az első forgalmi okból fékezett, a mögötte haladó jármű áttért a külső sávba, ahol összeütközött egy motorkerékpárral - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

A motort vezető 47 éves férfi a helyszínen életét vesztette, utasa, egy nő súlyos sérüléseket szenvedett - tette hozzá Bíró Gábor.

A forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idején az autópályáról elterelték a 71-es útra, azért, hogy az autósok ráhajthassanak a 7-es főútra. Mivel a 71-esen eleve nagy volt a forgalom, a terelés következtében ott kilométeres sorok alakultak ki. Az elterelt autósok Polgárdinál tértek vissza a pályára, onnan este már egyenletesen haladt a főváros felé forgalom.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×