eur:
388.33
usd:
361.92
bux:
69230.09
2024. május 9. csütörtök Gergely

Bajnai: A szívós munka vezethet ki a válságból

Bajnai Gordon szerint a szívós, kitartó, következetes, az országot egy irányba, előre vivő munka vezethet ki a válságból, emelhet fel, hozhat gyarapodást és vezethet el egy erős büszke Magyarországhoz.

A miniszterelnök az MSZP majálisán a Városligetben ahhoz kért támogatást, hogy az ilyen munka kerüljön a társadalmi megbecsülés központjába.

A rendezvényen - amely egyben az MSZP európai parlamenti kampányának nyitánya is - arról is beszélt: nem mindegy, hogy Magyarország kiket küld az Európai Unióba, olyanokat, akik a magyar belviszályt jelenítik meg Brüsszelben, vagy olyanokat, akik Magyarország értékeit mutatják meg. Erről szól majd a választás - mondta.

A miniszterelnök kiemelte: a válságban a szolidaritás az egyik legfontosabb érték, hiszen a helyzet megoldása érdekében mindenkitől áldozatot és lemondást kérnek. Kijelentette: Magyarország egy olyan ország, amelynek van jövője és erős alapja is.

Címlapról ajánljuk

Budapesten tárgyal a kínai elnök

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×