eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Fideszes képviselőkre támadt a biztonsági őr Újlipótvárosban

Szórólapozás közben támadt rá egy biztonsági őr Gubicza Katalin és Szabó György önkormányzati képviselőkre.

Megtámadták az EP-kampányhoz kapcsolódó szórólapozás közben Gubicza Katalint, a XIII. kerület volt FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltjét, jelenlegi önkormányzati képviselőt, valamint Szabó György önkormányzati képviselőt.

A támadó - egy újlipótvárosi ház biztonsági őre - a képviselőnőt a nyakánál megragadta, és úgy rángatta el a postaládák elől, ahova a szórólapokat szerette volna bedobni. Gubicza Katalin önkormányzati képviselő az MTI érdeklődésére elmondta: a XIII. kerületi Radnóti utca és Visegrádi utca kereszteződésében álló társasház biztonsági őre a szórólapok osztása közben minden indok nélkül nyakánál fogva megragadta, és kidobta a lépcsőházból. Hozzátette: a biztonsági őr csak annyit mondott, hogy hagyják abba a szórólapok bedobálását a postaládákba.

A sértett közölte: még intézi a látleletet, és utána feljelentést tesz. Gubicza Katalin hangsúlyozta: a történtek ellenére folytatja a szórólapok osztását, hiszen, mint mondta, az a legfontosabb, hogy békésen, emberi módon kerüljön sor az európai parlamenti választásra.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×