eur:
388.92
usd:
363.32
bux:
68167.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Az MDF elmegy Bajnai egyeztetésére

A Magyar Demokrata Fórum (MDF) elmegy arra az egyeztetésre, melyet Bajnai Gordon kezdeményezett, hogy ismertesse válságkezelő programját - mondta Herényi Károly MDF-es politikus kedden az MTI-nek.

Hozzátette: pártja azért vesz részt az egyeztetésen, mert válságkezelésről lesz szó. Mint mondta, biztos, hogy sok dologban nem fognak egyetérteni a miniszterelnök-jelölttel, de szerinte ez nem zárja ki azt, hogy egymás álláspontját megismerjék. Az MDF ez idáig is tárgyalt mindenkivel mindenről, és ez a jövőben is így lesz - jelentette ki Herényi Károly.

Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt a Fidesz, a KDNP és az MDF elnökének írt levelében egyeztetést kezdeményezett az ellenzéki pártokkal, hogy ismertesse velük válságkezelő programjának részleteit.

A távirati iroda információi szerint a kormányfő-jelölt levelében a pártok közötti politikai megegyezés lehetőségét veti fel, amely segíthetné szükséges válságkezelő intézkedések végrehajtását.

Bajnai Gordon levelében megismételte, amit a nyilvános beszédeiben is többször elmondott, miszerint minden belpolitikai vitával vagy egymás elleni kampányolással eltékozolt hét százmilliárdokba és munkahelyek ezreibe kerülhet az országnak.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×