eur:
388.5
usd:
360.58
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Halálos baleset az M7-es autópályán - képek

Egy férfi meghalt, a felesége pedig súlyosan megsérült az M7-es autópályán kedd hajnalban, amikor autójukkal egy terelőkapunak ütköztek - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szarvasi házaspár személygépkocsijával Budapest irányába tartott. Az autó a 178-as kilométernél - eddig tisztázatlan körülmények között - a szegerdői pihenőhely bejáratát és a pályatestet elválasztó terelőkúpnak ütközött, majd a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott - olvasható a rendőrség honlapján.

A baleset következtében a járművet vezető 33 éves férfi a helyszínen meghalt, míg felesége súlyos sérülésekkel került kórházba. Az elsődleges helyszíni nyomok alapján egyikük sem használta biztonsági övet, a gépkocsiba épített légzsákok pedig nem nyíltak ki.

Ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek, amikor összeütközött négy autó kedd reggel Pest megyében, Mende és Sülysáp között a 31-es főúton - közölte az országos katasztrófavédelem sajtóügyeletese.

A sérültek egyike beszorult az egyik személygépkocsiba, őt a tűzoltók szabadították ki az autóból - mondta Kis-Guczi Péter.

Jelenleg folyik a mentés. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták a főutat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×