eur:
385.63
usd:
354.25
bux:
68673.84
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Csak egy londoni járatot kellett eddig törölni Ferihegyen a havazás miatt

Eddig egy londoni járatot kellett törölni a ferihegyi repülőtéren az újabb nagy-britanniai havazás miatt. A légikikötőt üzemeltető Budapest Airport szóvivője az InfoRádióban elmondta: Londonban csak a lutoni repülőteret kellett lezárni, a többi fogad és indít gépeket.

Szollár Domokos hangsúlyozta: mivel a helyzet percről percre változhat, azt javasolják a brit fővárosba utazóknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális helyzetről.

Nagy-Britanniában a hét eleji dél-angliai és londoni hóesés után ezúttal Anglia középső és nyugati vidékeit, valamint Walest borította be 20 centiméternyi hó.

A walesi határon fekvő nyugat-angliai Bristolban teljesen leállt a közlekedés, nem jártak a városi buszok sem. Lezárták a repülőteret a walesi fővárosban, Cardiffban, az észak-írországi Belfastban, valamint Birminghamben is.

A térségben több száz iskolában szünetel a tanítás. Az elmúlt napokban sok bírálat érte a hatóságokat, miután a brit fővárosban és Dél-Angliában leesett 30-40 centiméteres hó miatt teljesen összeomlott a légi, közúti és vasúti közlekedés.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×