eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Terézvárosi ingatlanügy : ügyvéd az újabb gyanúsított

Újabb gyanúsítottja van a terézvárosi ingatlanügynek; a Bajcsy-Zsilinszky út 61. szám alatti üzlethelyiség eladásával kapcsolatban egy ügyvéd ellen indult eljárás - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

H. Katalin a gyanú szerint annak tudatában szerkesztett és ellenjegyzett adásvételi szerződést, hogy a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. képviselő-testületi felhatalmazás hiányában nem volt jogosult az ingatlan eladására - tette hozzá Skoda Gabriella, a Heti Válasz online információját megerősítve.

A pénteken kihallgatott H. Katalint ügyvédi visszaélés kísérletével gyanúsítja az ügyészség. Az ügyvédnő nem tett vallomást, és a gyanúsítás ellen panasszal élt.

A Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatóját az igazgatótanácsi ülésről vitték el a rendőrök tavaly január 23-án és a nagy értékű ingatlan eladásával kapcsolatos vesztegetési ügyben hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozást elindító feljelentés szerint 18 millió forint kenőpénz szerepelt a vesztegetési ügyben, melynek a vezérigazgató és egy magánszemély mellett péntektől H. Katalin ügyvéd a harmadik gyanúsítottja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×