eur:
385.36
usd:
355.06
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Veres, Bajnai és Szűcs kapta a legtöbb feladatot Gyurcsánytól

Javaslatokat vár a jövő hét végéig a gazdasági válság kezelésére a kormány tagjaitól a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc az esti kibővített kormányülés után közölte: a pénzügyi, a gazdasági és a szociális tárca vezetőjének adta a legtöbb feladatot, de konkrétumokat nem említett, csak annyit mondott: Veres Jánossal, Bajnai Gordonnal és Szűcs Erikával holnap külön is egyeztet.

Hozzátette: a január 29-ei rendkívüli parlamenti ülésen számol be arról, hogy mely területeken kell beavatkozni, és milyen intézkedésekkel.

Sajtóinformációk szerint az általános forgalmi adó, és az értékalapú adók emelése, illetve a családtámogatások szűkítése mellett felvetődött a nyugdíjasok kedvezményeinek csökkentése is. A Népszabadság úgy tudja: az MSZP vezetése akár 4-5 százalékpontos áfaemelést is elképzelhetőnek tart.

A kibővített kormányülésen a miniszterek mellett részt vettek az államtitkárok, az MSZP megyei elnökei, a párt országos választmányának, valamint frakciójának vezetői.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×