eur:
389.1
usd:
362.17
bux:
0
2024. május 8. szerda Mihály

Világzene divatbemutatóval a Gödörben

Divatbemutatóval egybekötött nagyszabású koncertet tart a Napra zenekar szombat este a Gödör Klubban. A Fonogram-díjas együttes a fellépésen jövő évre tervezett két új lemezéből is ízelítőt ad.

Készülő új lemezeiről is játszik dalokat a Fonogram-díjas Napra együttes, a virtuóz gitártechnikájával ismertté vált Both Miklós 2004 őszén alakult zenekara november 1-jén a Gödör Klubban.

A Napra első nagylemezén, az idén világzenei kategóriában Fonogram-díjas Jaj, a világ!-on szereplő dalokon kívül szombat esti fellépésen ízelítőt ad a jövő szeptemberre tervezett új albumuk zenei anyagából is.

Ugyancsak elhangzik néhány dal a zenekarnak a Hangzó Helikon sorozatában megjelenő új lemezéről. Az album, amely a tervek szerint jövő áprilisban, a Költészet napjára jelenik meg, és Radnóti Miklós megzenésített verseit tartalmazza, Both Miklós elmondása szerint sok tekintetben eltér a Napra megszokott hangzásvilágától.

A Gödörben a Napra előtt a Khamoro Cigán Táncegyüttes lép fel és mutatja be a Zöldibolya című kortárs táncprodukciót, amelynek koreográfiáját Gergely Attila készítette. Ezt követi a Gáspár Kálmán vezette Kálmánia, majd este 11 órától a Napra koncertje, amely közben Herczeg Zoltán divattervező a Magyar Kártya kollekciójának darabjait is bemutatja. Az estet a Bekődisco DJ-szettje zárja.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×