eur:
390.71
usd:
365.02
bux:
68240.73
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

M6: októberben újrakezdik

Várhatóan két hét múlva folytatódhatnak az alagútépítési munkálatok az M6/M60-as autópálya Szekszárd-Bóly szakaszán - közölte a kivitelező.

A Mecsek Construction Group főmérnöke elmondta: elkészült a Bátaszékhez közeli, "A" jelzésű alagút nyáron történt beomlásával foglalkozó második szakértői jelentés, amely az előzőnél sokkal alaposabban elemzi a munka folytatásának feltételeit.

Rakita András hozzátette: ennek alapján marad az eredeti nyomvonal és a technológia sem változik, csak más műszaki megoldásokat alkalmaznak a beomlott szakaszokon. A főmérnök úgy vélte: be tudják hozni a két hónapos lemaradást és az autópálya elkészül a 2010. március végi határidőre.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×